Hoewel het niet te zien is op de blog, ben ik op dit moment heel veel bezig met fotografie. Ik ben bezig met communiefoto’s (die ik nu nog niet kan tonen), bezig met een reportage (nog niet af) en ik was ook bezig met de volgende fotoshoot.

Bij deze shoot had ik iets in mijn hoofd en is het er volledig uitgekomen. Het is wat ik wilde. Ik vrees dat het voor jullie ofwel mooi ofwel lelijk zal zijn. Erop of eronder zoals ze zeggen…

Ik wilde nu niet vanuit een opdracht werken maar volledig mijn ding doen. Dit is ook min of meer gelukt. Hoewel ik merk dat ik altijd te neiging heb om mij in te houden (oei,  zal ze het nog mooi vinden).

De bedoeling was een heel jong model te kiezen en deze te fotograferen als een jong volwassene. Kinderen zien er ouder en ouder uit. Ik wilde een soort van shockeffect creëren. Verschiet niet, want ze is echt wel nog maar 10 jaar (hoewel, verschieten was nu net de bedoeling zeker?).

De volgende foto is mijn lievelingsfoto. De rest is te zien in de galerij bij ‘studio’. Veel kijkplezier en als het even kan, laat dan zeker je mening achter.

Fran zijkant

Het model was trouwens mijn zusje Fran. Ik wil haar dan ook heel erg bedanken want ze deed het perfect!

Groetjes,

Liesbet