Ik voel mij al de hele tijd schuldig over de vorige post. Ik vond mezelf nogal arrogant. Wie ben ik om zo’n commentaar te geven?

Ik surf verder op zoek naar blogs en liet reacties na. Ik heb echter niet de indruk dat dit eigenlijk echt de bedoeling is. Misschien moet ik meer op zoek naar een forum? Man, ik voel mij oud, ik ben niet goed mee met de digitale wereld en ben maar 26!

http://frederikherregods.be/blog/

Prachtige foto’s, hoe krijg je foto’s zo scherp? Aan wie kan ik dit vragen? Waar kan ik mijn vraag achterlaten?

http://frederikherregods.be/blog/

Interessante tips voor het fotograferen van natuur. Ik weet niet zeker of dit mijn ding is. Ik vond Ijsland heel mooi en leuk om te fotograferen maar als de natuur al zo mooi is dan is het eigenlijk niet zo moeilijk om mooie foto’s te nemen. Ik weet niet of ik nu net een meerwaarde gaf aan de foto’s…

http://www.akevandervelden.be/browse

Ik vind het heel mooi hoe je heel naturel kan fotograferen in een studio. Ik denk dat iedere fotograaf daar naar streeft maar maar enkelen lukken. Hier een prachtig voorbeeld.

http://www.hoogantan.nl/gallerij/index.html

Ik vind dat hij een interessant punt heeft over het namaken van foto’s. Veelal zie je een foto en wil je die namaken maar dat eindigt idd meestal op een teleurstelling. Hij verklaart op een logische wijze waarom dit is en ik vind dat hij gelijk heeft. Het is eigenlijk heel logisch maar het verklaart veel. Het geeft wat vertrouwen. Een ‘val’ waar vele beginnelingen in trappen…

Genoeg voor vandaag!