Ben ik mezelf helemaal verloren of ben ik mezelf aan het vinden?

Published December 9, 2013 in Stap 2 : eigen stijl

Winter1 Winter 3

Laatst ging ik naar Brugge naar de kerstmarkt. Ik heb bewust mijn fototoestel mee genomen om mij daar even af te zonderen. Mijn bedoeling zat duidelijk in mijn hoofd. Ik wil een foto die de sfeer toont van de winter. Foto’s die anoniem zijn zodat je ze overal op zou kunnen hangen. Ik wilde bewegende foto’s. (De foto’s die ik eerder niet begreep.) Dit is wat ik als eindresultaat heb en het is tevens ook wat ik voor ogen had. Dat zorgt ervoor dat ik fier ben op mezelf. Dat ik kan bekomen wat ik voor ogen had. Ik vrees zelfs dat ik het echt mooi vind, en dat maakt mij… bang.

Liesbet

No Response to “Ben ik mezelf helemaal verloren of ben ik mezelf aan het vinden?”

Leave a Comment