Een antwoord?

Published July 10, 2013 in Stap 7 : tentoonstellingen, Stap 8 : zelf bloggen, Uncategorized

Tijdens het lezen van een boek kwam het plots in mij op: gevoelens.

Eerder besprak ik enkele beelden als deze:

Frederik Haegman3 Frederik Haegman1 Frederik Haegman2

Ik trok het eerder in het belachelijke, ik begreep het niet. Maar eigenlijk is het de manier van kijken die het hem doet. Je kan beelden mooi vinden voor verschillende redenen (waar ik het al eerder over had). Misschien kan je beelden ook mooi vinden omdat ze een bepaald gevoel of sfeer uitstralen. Dan gaat het niet zozeer over het onderwerp of de technische kant en kan de foto zelfs wazig zijn. Maar als je vanuit je gevoelens kijkt, dan worden deze drie beelden van  Frederik Haegeman plots prachtig!
En met deze gedachte, dit verhelderend moment, denk ik een grote stap gemaakt te hebben…

Liesbet

No Response to “Een antwoord?”

Leave a Comment