Wouter Van Vaerenbergh

Published January 23, 2013 in Stap 1 : 3 lievelingsfotografen.

De tweede fotograaf die ik toch een beetje kon bewonderen in 44 Gallery in Brugge was Wouter Van Vaerenbergh.

Op de website van 44 Gallery wordt hij beschreven als ‘een flamboyante kleurrijke urban street fotograaf’. De foto’s die ik zag vond ik echt wel prachtig. Het zijn unieke momenten waarvan je niet zegt goh, dat had ik evengoed kunnen fotograferen! Ik vind het eerder unieke momenten en op de juiste plaats zijn op het juiste moment. Het zijn ook foto’s waar je wat langer moet naar kijken en steeds iets meer ontdekt. Dat vind ik echt goed. Deze bijvoorbeeld bombardeer ik hier en nu tot de beste foto (naar mijn bescheiden mening). Let op alle reacties!

Woutervanvaerenberg

Ik denk er zelfs aan om hem één van mijn lievelingsfotografen te noemen… zou ik dat nu al durven zeggen? Hoe dan ook ik vind zijn werk zalig. Kijk maar zelf eens op http://woutervanvaerenbergh.com !

 

Liesbet

No Response to “Wouter Van Vaerenbergh”

Leave a Comment