Lightroom

Published December 25, 2012 in Stap 4 : forum volgen

Na wat zoeken op het forum viel mij toch iets op. Er is een groot verschil in niveau van de foto’s. Wat zorgt ervoor dat die ene foto net dat wel is en de andere net dat niet. Met hetzelfde model zal de ene een gewone goeie foto nemen en de andere die foto waarnaar je kan blijven kijken. En het is niet zo’n klein verschil. Er is echt een grote kloof. Ofwel is je foto ça va, ofwel WAW!

Volgens mij heeft het veel te maken met de nabewerking. Een gewone foto kan na een goeie bewerking echt schitteren. Is het iets dat je kan leren? Of is het creativiteit en talent? Eén iets viel mij wel op. Meer en meer spreken ze over lightroom en dat ken ik echt te weinig. Dat is iets wat ik verder zal moeten onderzoeken…

No Response to “Lightroom”

Leave a Comment