Doe je eigen ding toch eens !

Published December 6, 2012 in Stap 2 : eigen stijl

Een prachtige en leuke stijl is deze van fotografe Ilse

http://fotografieilse.blogspot.be/2011/09/family-photoshoot.html

Ik weet niet zeker of dit wel iets voor mij is want dit lijkt niet uit mij te komen. Ik blijf het gevoel hebben dat je eigen stijl wel komt. Toch wil ik een eigen mening vormen. Wat ik nu merk is dat ik niet naar die modernere fotografiestijl ga. Ik ben het minimalistische  die je in iedere moderne stijl tegenwoordig ziet meer en meer beu aan het  geraken (vb in huizen). Ik ben meer en meer voor de tierlantijntjes, retro en misschien zelfs kitsch. Maar hoe lang blijft dat ook weer duren natuurlijk. Zal dit na de kerstperiode ook nog zo zijn? Misschien ben ik te wisselvallig om een eigen stijl te hebben.

Deze twee foto’s vind ik alvast fantastisch. Ik hou ervan als niet alles erop staat. Als ik dit echter voor iemand fotografeer is de kregelige opmerking steeds: MAAR IK STA ER NIET HELEMAAL OP of DIE FOTO IS MISLUKT. Grrr Mijn nieuwe mantra (niet dat ik daarvoor eentje had hoor): doe je eigen ding toch eens.

No Response to “Doe je eigen ding toch eens !”

Leave a Comment