Soms begrijp ik het echt niet…

Published November 4, 2014 in Stap 2 : eigen stijl

In Kroatië fotografeerde ik deze foto.

_DSC2008

Ik zat in mijn fotografen-modus en probeerde mooie beelden te zoeken. Ik zag dit beeld en ik voelde iets vanbinnen. Ik ging bewust op een plaats gaan staan en trok één foto, deze foto.

Steeds als ik deze foto zie dan vind ik hem echt leuk, hij heeft iets, ik voel iets vanbinnen maar ik ben te weinig fotograaf om te begrijpen wat er aan de hand is…

1 Response to “Soms begrijp ik het echt niet…”

  1. Compositorisch had ik het wellicht sterker gevonden als dat pad diagonaal van hoek tot hoek zou lopen. Maar ik vind het een mooi en sterk beeld met een diepere laag. Eenzaamheid en schaduw versus groepsgezelligheid en zonlicht. Maar ook zij gaan donkere tijden tegemoet, die de eenzame vrouw al achter de rug heeft…